Carnisseria J.Julve a Tortosa

1. ENVIAMENT A DOMICILI
– L’enviament serà gratuït en compres superiors a 20 euros, en compres inferiors se incrementara una quota de 3 euros al preu final de la comanda.

2. ÀREA DE PROMOCIÓ
-L’àrea de promoció són per  Tortosa, Roquetes, Jesús, els Reguers i Bitem.
-També es fa servei a domicili als canalests dels termes de Tortosa, Roquetes i Jesús.
– Per a la resta de localitats s’aplicarà una tarifa de 0’25 euros/km.

3. HORARI DE ENTREGA
– L’horari d’entrega de les comandes online és els dijous i divendres de 10:00 a 13:30 i  17.30 a 20.30 i els dissabtes de 9.00 a 13.30.
-Si preferiu, podeu passar a recollir-ho per la botiga dins el nostre horari qualsevol dia de la setmana.

4. PREUS
-Els preus mostrats a la botiga son:
*Preu kg. (el preu final del producte pot varia lleugerament perque  no sera calculat fins el moment de pesar-ho, degut a la venta a pes)

*Preu safata. (es ven per safates pero el preu final del producte pot varia lleugerament, donat que fins al moment de pasar-ho no sera calculat)
-Tots els preus amb IVA inclòs.

5. FORMA DE PAGAMENT
-El pagament es realitzarà en el moment que s’efectui l’entrega de la comanda al domicili del client. Tindreu l’opció de paga en efectiu o en tarjeta de crèdit.

6. ESTOC
– En cas de no poder atendre la seva comanda al complet per falta d’existències, hens posarem en contacte informant al respecte el més aviat possible.

7. VENTA PER TELÈFON
– Recordeu que com sempre, també acceptem comandes a través del nostre telèfon: 977 501 762.


Per qualsevol dubte que tingueu podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic o bé trucant al 977 501 762. Gràcies.